Commissies

Advies commissie

Wij als jongerenraad hebben als belangrijkste doel het adviseren van de gemeente. We hebben hiervoor een commissie opgezet om dit doel zo goed mogelijk te realiseren. De commissie kijkt wat er zoal leeft onder de jongeren in Oss. Issues halen zij bijvoorbeeld uit gesprekken met jongeren of enquetes of vragen die we stellen bijvoorbeeld via social media. Vervolgens kan er met deze input een advies worden geschreven. 

Als lid van onze commissie heb je de kans om je ideeën bij de gemeente te leggen en zelfs waarheid te maken, iedereen is welkom om zijn of haar ideeën te delen en om collega’s te helpen met hun ideeën werkelijkheid te maken!

Evenementencommissie

De evenementencommissie wordt breed ingezet voor de organisatie van verschillende evenementen. In het verleden heeft deze commissie bijvoorbeeld een debat georganiseerd in de Lievekamp voor de Tweede Kamerverkiezingen, zo ook heeft deze commissie meegeholpen bij het KiloJoule festival in Oss. De evenementen kunnen leerzaam zijn, maar ook zeker leuk. Als je een leuk idee hebt voor een evenement of campagne dan is dit de commissie voor jou!

Welke commissie?

Als je lid wordt van de jongerenraad mag je zelf kiezen welke commissie jou het leukst lijkt. Je mag altijd wisselen van commissie en je mag ook meewerken aan projecten van de andere commissie. Je kan het precies invullen met zaken die jou leuk en interessant lijken! 

Wil je ook bij een commissie?

Stuur een mailtje naar info@ossejongerenraad.nl. Of laat een bericht achter in het contactformulier!